Jump to content
  • 0

Purple and black


Go to solution Solved by Lachlan,

Question

DEFCON, Announcements (top left of screen like when debrief is called) F2 Menu and part of promotion menu are purple and black See Pics http://prntscr.com/ove4eb http://prntscr.com/ove4h2 http://prntscr.com/ove4kq

This has been happing for weeks now last night I deleted and reinstalled content and GMOD and I have the option allow all custom files from server enabled

Thank you for reading

Kind Regards,

Lachlan

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
22 minutes ago, Vanilla said:

Try going to garrysmod/download and deleting everything in there

(Will have to redownload some stuff when you rejoin the server)

Just deleted the downloads folder and reconnected to the server that did not work also just to add when the DEFCON Changes i can't Hear the sound

 

Edited by Lachlan
Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, Lachlan said:

Just deleted the downloads folder and reconnected to the server that did not work also just to add when the DEFCON Changes i can't Hear the sound

 

An addon is most likely conflicting, do you have any addons you've downloaded recently?

Link to post
Share on other sites
  • 1
4 hours ago, Bailey said:

An addon is most likely conflicting, do you have any addons you've downloaded recently?

Myself and Rengade have found the iussue my Gmod is not downloading the Server Custom files even thought it's selcted so i'm going to copy he's Folder from he's Pc and Port it over and hopefully i might work

Link to post
Share on other sites
  • 0
13 hours ago, Lachlan said:

Myself and Rengade have found the iussue my Gmod is not downloading the Server Custom files even thought it's selcted so i'm going to copy he's Folder from he's Pc and Port it over and hopefully i might work

If that doesn't work i had issues like this before and i completely deleted gmod from steam and completely deleted the gmod folder with the addons included and that seemed to fix it. My addon for lightsabers are still broken though if anyone knows how to fix that lemme know

  • Downvote 1
Link to post
Share on other sites
  • 0
  • Solution

the issue has been resoled.

The issue was my Gmod/PC was not downloading the server custom content so i had to download @JDark47 downloads File For the error's to be fixed even though the setting was on in options so thanks Renegade for allowing me to take a copy of the Downloads File.

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...