Jump to content
  • 0

Auto disconnect message everytime I load in.


Question

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I had this issue but once I logged into single player everything worked again and hasn't done it to me since this was a while ago and I did restart my PC many times before the single player test so that may help also. It could also be add-ons being a bit scuffed so check if your add-ons have been loaded properly. I hope I help.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Try joining a single player server. Usually it's either The Server's Connection or Your Connection. If you can't get into the singleplayer server, then it might be a problem with either your connection to steam or a pc problem.

Link to post
Share on other sites
  • 0
On 1/4/2019 at 6:42 PM, Tree said:

I get the auto disconnect message after a few seconds every time I load into IG.

Would appreciate any help as I have not been able to get onto the server for a few weeks

Ok so I now know that it is definitely something to do with the addons because I can get on the server with these addons https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1216471037 but not with all of these ones https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1570871887. Does anyone know anything about this?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...