Jump to content
  • 0

[Resolved] Cant join - Crashes GMOD and Steam on "Retrieving Server Info"


Go to solution Solved by Kumo,

Question

Hey all,

So I am having an issue. The issue is that when I join the server,  the whole game, including the Steam client crashes, rendering all Steam Services, (including Garry's Mod) unusable. 

I deleted all the content, and are in the mists of redownloading it, but there seems as if there is a pack that creates the crashes. 

 

-NOTES-

I have tried without the files, did work. 

I have reinstalled the files, still doesn't

It crashes when the server loading hits, "Retrieving Server Info"

Singleplayer works fine

 

I have asked Lepaul, however our efforts were in vain, we did not find a fix. 

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Solution

Make sure you are subscribed to ONLY the imperial gaming addons, unsub the others and relaunch then type menu_cleanupgmas or whatever it is.

To improve performance put gmod_mcore_test 1 in console

 

You can also try joining the map on singleplayer then joining the server

Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah so, haha, like a minute after posting this, I found a fix. 

 

I need to join another server prior to joining this one. 

 

So its been solved I guess, however its worked once, unsure if the results will be the same. 

Link to post
Share on other sites
  • 0
11 hours ago, Kumo said:

Make sure you are subscribed to ONLY the imperial gaming addons, unsub the others and relaunch then type menu_cleanupgmas or whatever it is.

To improve performance put gmod_mcore_test 1 in console

 

You can also try joining the map on singleplayer then joining the server

Thats what seems to work, but mine is miraculously working now.  

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...