Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'disconnect issues'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community News & Announcements
    • Community Announcements
    • Community Changelog
    • Official Steam Group
  • Community Hub
    • Introductions
    • Random Discussions
    • General Discussions
    • Custom Game Night
    • Media
  • Community Teams
    • Support Team
    • Development Team
    • Advertising Team
    • Twitch Streamer
  • Imperial Star Wars RP
    • Important Information
    • Links
    • Applications
    • PAC3
    • Bans & Staff Reports
    • Community Area

Product Groups

There are no results to display.

Blogs

  • Website Development with Emu

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Steam

Found 1 result

  1. Basically I keep getting auto disconnect messages when I'm on the server. I'll move around for 5 seconds, then get a disconnect message, it'll stop, then I'll get another one. Sometimes there's a gap between them for about 30 seconds, but every single time it happens that annoying black screen on spawn fade happens. It only happens on this server and literally makes the game unplayable. Any help would be appreciated (also can we get rid of that spawn black screen fade). Edit: This what I have done to try and fix it: 1. Unsub and resub to all addons 2. Reinstall Gmod 3. Do a clean install of Gmod 4. Check modem (it was fine, I've only had it for 3 months and ping isn't the issue) 5. Check all addons for any issues in the consol 6. Do a clean install of steam 7. Tried joining other servers (managed to play fine without the drop-out issues)
×