Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Question

I am unable to join the server.

I boot up gmod fine, I go to server list and try join IG, it'll download content, retrive data, but it wont start sending client info, and if it is, its only for a few seconds. I am then returned back to the server list with no error messages.

 

I have tried reinstalling addons, no fix, verifying cache, no fix.

I can however join other servers fine, i tried to join another SWRP last night and it was fine. Bevan said i might be a terrorist to streamline, send help. I'm in NZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm just suggesting have you tried reinstalling Garry's Mod this has never happened to me but a good reinstall may help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Try connecting with a VPN to see if it is a streamline issue, for a free VPN I would recommend CyberGhost for this, if this fixes the issue I recommend trying to get into contact with streamline. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Any VPN i try to install fails to instalk a TAP or something like that ;-;

I have full administrator and granted it access, my computer just wont allow it, its done this for other things and i've never found a fix for them

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I suggest:

  1. Talking to someone who knows a ton about streamline (e.g. Wolf)
  2. Talking to streamline directly

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So whats the actual issue here?

1. You cant connect?

2. Your gmod crashes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×